site logo

Frivillige i Kreftforeningen

  • Category IconInformasjon om aktivitetene
    • Category IconInnsamlingsaksjonen
    • Category IconStafett for livet
      • Category IconOm Stafett for livet: organisering, mentorer, fakta m.m
      • Category IconArbeidsgrupper
        • Category IconØkonomi
        • Category IconLogistikk og beredskap
          • Logistikk og beredskap- oppgaver
          • Beredskap
          • Bestilling av lysposer, armbånd og pårørendebånd
        • Category IconKommunikasjon, PR og synlighet og samtykker
        • Category IconLag
        • Category IconProgram
        • Category IconFighter
      • Etiske retningslinjer
      • Personvern
  • Category IconKurskatalog
  • Category IconFrivillighåndboken
  • Category IconKontakt
  • Category IconSlik bruker du min side

Logistikk og beredskap- oppgaver

Logistikkgruppen skal sikre at alle nødvendige fasiliteter er på plass, og at sikkerheten er ivaretatt. Gruppen sørger også for alt det praktiske som telt, stoler, bord, parkeringsforhold og så videre. De skal også sørge for nok mat og drikke til deltakere, frivillige og besøkende. De har også ansvar for de som er frivillige på selve dagen.


Sjekkliste for arbeidsoppgaver

Sjekkliste-ansvarlig-for-logistikkgruppen-Stafett-for-livet.pdf


Sjekkliste-for-matservering_Stafett-for-livet.pdf


Sjekklisten er ment som en støtte og inspirasjon til ditt arbeid.


  • Hva skal jeg gjøre
  •  Lage en plan for all logistikk knyttet til arrangementet.
  • Sørge for folk til opp- og nedrigg av telt, toaletter etc før og etter arrangementet. Vurdere om det trengs ekstern hjelp til dette.
  • Sikre for opprydning i underveis og etterkant.
  • Gjøre relevante myndigheter oppmerksomme på arrangementet, og sende ut nabovarsel til husstander i nærheten av arenaen (mal for dette ligger i Merkevarebanken).
  • Sikre at alle relevante tillatelser er søkt og innvilget.
  • Takke bidragsytere i etterkant av arrangementet.
  • Kontakte og følge opp leverandører av matvarer og tjenester for sponsing av mat og drikke under arrangementet.
  • Lage en plan for innkjøp, produksjon og servering av mat og drikke til arrangementet.
  • Sørge for å sette opp og bemanne matserveringssteder.
  •  Ansvarlig for frivillige på dagen.




Previous
Salg av t-skjorter
Next
Beredskap
Powered by Tettra